Ouder & Kind Yoga

Yoga samen met je kind. 

 

Heeft jouw kind ook zo'n behoefte aan rust? (En jij stiekem ook?) Tijdens de maandelijkse workshops Ouder & Kind Yoga ga je samen met je kind op kinderyoga-avontuur. Even helemaal de tijd nemen voor elkaar, heerlijk samen bewegen en ontspannen, een uurtje speciaal voor jullie twee. Kinderyogajuf Britta neemt jullie mee in het verhaal. De ene keer staat er een prentenboek centraal, een andere keer ontdekken we het seizoen of een speciale dag. Iedere workshop is een feestje!

Iedereen is welkom, kinderen vanaf 4 jaar samen met een ouder, grootouder of een andere volwassene. Iedere combinatie is mogelijk.

De workshops vinden plaats op zondagmiddag. Volg me op Instagram of Facebook om te zien wanneer de volgende workshop is!

Inschrijvingen via: kinderyogajufb@gmail.com

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Juf B
een jaar geleden

Hoi Esther,
Bedankt voor jouw berichtje.
Op zondag 11 juni is de volgende workshop ouder & kind yoga. Van 13.00-14.00u
Ik zal de website nog even aan passen!

Groetjes Britta.

Esther Altena-Cooman
een jaar geleden

Beste juf B,

Is er in de maand juni ook een ouder en kind yogales ?

Ps, de link van instagram werkt niet.

Zonnige groet,

Esther Altena-Cooman

Yvonne
een jaar geleden

Goedemorgen, ik zou graag met mijn zoontje van bijna zes willen mee doen met ouder en kind yoga. Wanneer is de eerst volgende les? Lieve groet Yvonne en Noune

Estha Besseling
een jaar geleden

Wát een fijn welkom bij studio Sasha. Prettige sfeer en een warm welkom door Britta. Mooie opbouw in de les, niks moet en ze neemt de tijd voor een ieder. Er is ruimte voor het gesprek en een reactie. Wat leuk om kennis te maken met ouder-kind yoga bij Juf B. Echt een aanrader, zeker omdat het ook laagdrempelig is en voor een ieder goed uitvoerbaar. Het onderdeel dat je samen met je zoon of dochter een oefening uitvoert was zeker ons favoriet. Genoten van deze les.

Maak jouw eigen website met JouwWeb